Big Green Egg

De Big Green Egg is een kamado houtskool BBQ gemaakt van keramiek. Doordat deze barbecue van een door NASA ontwikkeld keramiek is gemaakt heeft de big green egg. De grote voordelen t.o.v de traditionele BBQ zijn. De keramiek houd de warmte vast waardoor er minder energie verspild word en de Big Green Egg zuinig is met de brandstof (houtskool). O...

De Big Green Egg is een kamado houtskool BBQ gemaakt van keramiek. Doordat deze barbecue van een door NASA ontwikkeld keramiek is gemaakt heeft de big green egg. De grote voordelen t.o.v de traditionele BBQ zijn. De keramiek houd de warmte vast waardoor er minder energie verspild word en de Big Green Egg zuinig is met de brandstof (houtskool). Omdat de BBQ zo zuinig is, is er ook een hele lage luchtstroom in de kamado BBQ en daardoor drogen de gerechten die U in de Big Green Egg bereid niet uit en blijven lekker sappig. De Big Green Egg is binnen 20 minuten op de juiste temperatuur om lekker te kunnen koken. Als U klaar bent met het barbecueën sluit U de luchttoevoer en de houtskool zal doven. De gedoofde houtskool kan in de BBQ bewaard blijven tot de volgende kooksessie. Met de optionele accessoires als een plate setter en pizza steen veranderd U de barbecue in een handomdraai tot een echte steenoven voor de heerlijkste pizza's en de lekkerste eigen gemaakte broodjes. de Big Green Egg is goed in temperatuur in te stellen op zowel lage temperaturen voor vis of vlees te roken. en als een van de weinige BBQ's ook op hoge temperaturen boven de 300 graden goed regelbaar en voor langere tijd constant. wilt U een Big Green Egg online kopen voor een scherpe prijs en de beste service helpen we U graag met een goed advies om het voor U het juiste model te bepalen. de Big Green Egg koopt U voor vele jaren kook plezier en het is daarom belangrijk dat U de juiste keuze maakt en niet achteraf spijt krijgt. ook voor onderhoud en reparatie van uw Big Green Egg bent U bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervangen van het Big Green Egg Vilt zowel het standaard vilt als ook de hig temp (Nomex) vilt. de BBQ fabriek heeft voor U altijd een mooie Big Green Egg BBQ aanbieding .

 

 

 

Meer

Big Green Egg Er zijn 22 producten

per pagina
Toont 13 - 22 van de 22 items
Toont 13 - 22 van de 22 items