Big Green Egg Large Bekijk groter

Big Green Egg Large

BGE-ALHD1

Nieuw product

Big Green Egg Large
Roosterdiameter: 47cm
BBQ voor inbouw

 

Meer details

Meer informatie

Big Green Egg Large - keramische houtskool BBQ nu tijdelijk in de aanbieding natuurlijk bij de BBQ fabriek!!
Deze Green Egg bestel  je online voor de beste Big Green Egg prijs natuurlijk bij de BBQ fabriek

 de Large is de topper uit het Big Green Egg gamma en deze uitvoering is bedoeld voor inbouw in een tafel of buitenkeuken.

Met dit model haalt U de meest veelzijdige BBQ van Big Green Egg in huis met net wat meer kook oppevlak dan de Medium Barbecueën voor een gezelschap van 15-20 personen is geen probleem met de Large. Met de optionele pizza steen van maar liefst  35 cm veranderd U de BBQ in een handomdraai in een echte houtskool gestookte steenoven voor het bakken van de lekkerste pizza's,taarten of brood

Waarom de keuze voor een Big Green Egg i.p.v. een ander merk keramische kamado BBQ. Big Green Egg bestaat al ruim 40 jaar en gebruikt keramiek wat door Nasa is ontwikkeld Big Green Egg is wereldwijd marktleider in kamado style BBQ's Big Green Egg word al bijna 10 jaar verkocht in Nederland en heeft het groot dealer netwerk Uitstekende service en garantie voorwaarden. Niet voor niets lopen meesterkoks zoals Herman den Blijker, Sergio Herman en Johnnie Boer weg met deze barbecue!

 Wilt U deze BBQ compleet gemonteerd bezorgd hebben op het tijdstip dat het U uitkomt. Inclusief uitgebreide uitleg en de mogelijkheid om bij bezorging te betalen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wil je the Green Egg in een Big Green Egg Tafel op maat gemaakt ook dat kan bij de BBQ fabriek, neem daarvoor even conatct met ons op

Waarom de BBQ fabriek? De BBQ fabriek is al jaren officieël Big Green Egg dealer. Heeft als teamlid van het officiële Big Green Egg BBQ team en met het geven van BBQ workshops behoorlijk wat ervaring opgedaan met het koken op de Big Green Egg. Wij hebben altijd een scherpe Big Green Egg aanbieding voor U. De BBQ fabriek bied U de mogelijkheid om de verschillende modellen van de Big Green Egg op afspraak te komen bezichtigen en hebben een testmodel klaar staan die we graag demonstreren. Klanten van de BBQ fabriek kunnen rekenen op uitstekende service 7 dagen per week.

 

 Wilt U deze BBQ compleet gemonteerd bezorgd hebben op het tijdstip dat het U uitkomt. Inclusief uitgebreide uitleg en de mogelijkheid om bij bezorging te betalen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties:
*Roestvrijstalen grill rooster rond 47cm

de BBQ fabriek uw online BIG GREEN EGG specialist.

Bekijk hier de big green egg montage video.
21 andere producten in dezelfde categorie: