Big Green Egg Small Bekijk groter

Big Green Egg Small

BGE-ASHD1

Nieuw product

Big Green Egg Small
Roosterdiamter:33 cm

 

 

Meer details

Meer informatie

Big Green Egg Small - keramische houtskool BBQ

 Wilt U deze BBQ compleet gemonteerd bezorgd hebben op het tijdstip dat het U uitkomt. Inclusief uitgebreide uitleg en de mogelijkheid om bij bezorging te betalen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties:
*Roestvrijstalen grill rooster rond 33cm
*gewicht 36 kg

de Big Green Egg verschilt van de gewone barbecue. Het Big Green Egg-principe is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’. Dit principe is verder verbeterd en aangepast aan de eisen van deze tijd.

de Big Green Egg is gemaakt van superieur gebakken, hittebestendig keramiek. Big Green Egg heeft de exclusieve rechten om deze door de NASA ontwikkelde en gepatenteerde methode te gebruiken. Hierdoor kunt u, in tegenstelling tot een gewone barbecue, de warmte perfect regelen. U heeft de controle, niet de barbecue.

Over de hele wereld koken mensen hun gerechten op open vuren. Vooral in warme streken komt dit veelvuldig voor. Daar hoort de ‘bbq’, ‘barbie’, ‘braai’ of voluit barbecue tot het culinair erfgoed. Barbecuen is de moderne naam van deze oervorm van koken. Het woord barbecue, zo wil het verhaal, stamt af van de oude Indianen. Deze indianen noemden het roosteren op houtskool: ‘barbecoa’. Dit is later verbasterd tot barbecue.

Big Green Egg is zeer geschikt voor het bakken, braden, grillen en roken van alle soorten vlees, vis, gevogelte, groente en fruit. Ook aardappelen, brood, pizza’s en zelfs taarten worden, het hele jaar door, perfect op Big Green Egg bereid.

Snel, lekker, makkelijk.Gerechten van de Big Green Egg smaken doorgaans beter dan van een traditionele barbecue.

Niet voor niets lopen meesterkoks zoals Herman den Blijker, Sergio Herman en Johnnie Boer weg met deze barbecue!

de BBQ fabriek uw online BIG GREEN EGG specialist.

21 andere producten in dezelfde categorie: