De BBQ fabriek is een Nederlandse BBQ winkel gevestigd in Vlijmen in de gemeente Heusden. De drijvende Kracht achter deze winkel is Edwin de Gouw.
Wij werken vanuit onze eigen BBQ passie en met name de Passie voor de Big Green Egg en Primo Grill BBQ. De BBQ fabriek is Big Green Egg dealer van het eerste uur. Als team lid van het voormalig Big Green Egg wedstrijd BBQ team hebben we de Big Green Egg uitvoerig en veelvuldig gebruikt en waren daar zo enthousiast over geworden dat we deze Groene BBQ aan iedereen wilde promoten.

De Big Green Egg en Primo Grill kan je tegenwoordig op meerdere plaatsen kopen. Waarom wij vinden dat jij deze Barbecue het beste bij de BBQ fabriek kan kopen?

Nou, de BBQ fabriek is officieel dealer van Big Green Egg, Primo Grill en Broil King en ben je verzekerd van de beste garantie voorwaarden.
Daarnaast geven wij al jaren Big Green Egg workshops verhuren wij de Big Green Egg BBQ. Wij worden al jaren ingehuurd als BBQ pitmaster door diversen catering en horeca verhuur bedrijven. Zijn sinds 2009 actief in het BBQ wedstrijd circuit en met de Lowlandsmokers 3x Nederlands Kampioen BBQ.

Wij gaan graag de uitdaging aan om al je BBQ vragen te beantwoorden en de juist BBQ tips en recepten te geven. Wij zijn niet de grootste BBQ winkel of goedkoopste prijsstunter en dat willen we ook niet. Wij willen dat jij met dezelfde passie op je nieuwe BBQ de lekkerste gerechten maakt en of dat nu een Big Green Egg of Broil King luxe gas buiten keuken is maakt ons niet uit.

Door de diversiteit van ons BBQ assortiment hebben we voor bijna iedereen een juiste BBQ en misschien is de Primo Grill wel een beter keuze dan de Big Green Egg voor je.

de BBQ fabriek.

 

TOEGANKELIJK EN VEILIG

De online winkel van De BBQfabriek is gebouwd met het oog op gebruiksgemak. Je kunt moeiteloos navigeren door de webwinkel. De BBQ’s en toebehoren zijn op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Op de foto’s zijn alle artikelen tot in detail te bekijken. En zijn er vragen? Die kunnen per e-mail of telefonisch gesteld worden 7 dagen per week Tot 21:00 uur.

 

ADRESGEGEVENS

Margrietlaan 32
Vlijmen 5251 JS
www.debbqfabriek.nl
info@debbqfabriek.nl
BTW nr:NL 153329002B01
KvK nr: 17257273
Tel 06-47001004